编辑: kr9梯 | 2019-07-04 |
0302 1 :
2 :
3 : Outros
3 Other
3 Mangrove snapper (Lutjanus argentimaculatus) Garoupas (por exemplo, garoupa-de-bossa (Cromileptes altivelis), garoupa verde (Epinephelus coioides), garoupa de tigre (Epinephelus fuscoguttatus), garoupa estrelada (Plectropomus leopardus), etc.) Por exemplo, carassius auratus auratus, carpas. For example, goldfish, carp. Fish, fresh or chilled, excluding fish fillets and other fish meat of heading 03.04 : For example, porgies, blotched snakehead. Por exemplo, pargos, channa cabe?a de cobra. Peixes frescos ou refrigerados, excepto os filetes de peixes e outra carne de peixes da posi??o 03.04 : 例如,v鱼、生鱼. 鲤科鱼: 鲮鱼 南方蓝鳍金枪鱼 大西洋及太平洋蓝鳍金 枪鱼 其他1 Groupers (e.g. High-finned grouper (Cromileptes altivelis), Green grouper (Epinephelus coioides), Tiger grouper (Epinephelus fuscoguttatus), Leopard coral trout (Plectropomus leopardus), etc.) Tilápia Luciano-do-mangal (Lutjanus argentimaculatus) 大鱼 Outros1 Tilapia Atlantic and Pacific bluefin tunas (Thunnus thynnus, Thunnus orientalis) Atuns azuis do Atl?ntico e Pacífico (Thunnus thynnus, Thunnus orientalis) Other : 鲩鱼 Other live fish : Carpas (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.) : Carp (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.) : Trutas (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aquabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhyanchus apache e Oncorhynchus chyrsogaster) Eels (Anguilla spp.) Trout (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache and Oncorhynchus chrysogaster) 其他活鱼: 鳟鱼 Outros peixes vivos : Carpa da lama 罗非鱼 又名吴郭鱼. Outros : 其他3 红O Mud carp Southern bluefin tunas (Thunnus maccoyii) 斑类鱼(例如,老鼠 斑、青斑、老虎斑、 东星斑等) 例如,鲫鱼、鲤鱼. 鱼鱼鱼鱼, , , ,新新新新鲜 鲜鲜鲜或 或或或冰 冰冰冰鲜 鲜鲜鲜, , , ,但但但但不 不不不包 包包包括 括括括第第第第03.04 节节节节的的的的鱼鱼鱼鱼柳柳柳柳及及及及其其其其他他他他鱼鱼鱼鱼肉肉肉肉: : : : 鱼 Enguias (Anguilla spp.) Cabe?a-grande Big-head Atuns azuis do Sul (Thunnus maccoyii) 其他: 罗非鱼2 Grass carp Other
1 Carpa da grama
33 NCEM/HS CODE 货货货货物物物物名名名名称称称称C?DIGO DA NCEM/SH DESCRIPTION OF PRODUCTS DESIGNA??O DAS MERCADORIAS 单位 单位 单位 单位 UNIDADE UNIT 货物编号 货物编号 货物编号 货物编号 - - -
0302 11
00 kg --
13 00 kg --
14 00 kg --
19 00 kg -- - - -
21 00 kg --
22 00 kg --
23 00 kg --
24 00 kg --
29 00 kg -- - - -
31 00 kg --
32 00 kg --
33 00 kg --
34 00 kg --
35 00 kg -- 金枪鱼、鲣鱼或肚有条纹 的东方狐鲣鱼,不包括第 0302.91至0302.99目的食用 鱼杂碎: Salm?es-do-pacífico (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou e Oncorhynchus rhodurus) 长鳍金枪鱼 Atuns-brancos ou germ?es (Thunnus alalunga) Trout (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache and Oncorhynchus chrysogaster) 其他 Plaice (Pleuronectes platessa) Salmonidae, excluding edible fish offal of subheadings 0302.91 to 0302.99 : Trutas (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aquabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache e Oncorhynchus chrysogaster) 太平洋三文鱼 多宝鱼 大西洋三文鱼及多瑙河 三文鱼 Salmonídeos, excepto miudezas comestíveis de peixes das subposi??es 0302.91 a 0302.99 : Skipjack or stripe-bellied bonito Atlantic and Pacific bluefin tunas (Thunnus thynnus, Thunnus orientalis) Bigeye tunas (Thunnus obesus) 鳎鱼 大眼金枪鱼 鳟鱼 鲑科鱼,不包括第0302.91 至0302.99 目的食用鱼杂碎: 大西洋及太平洋蓝鳍金 枪鱼 Tunas (of the genus Thunnus), skipjack or stripe-bellied bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), excluding edible fish offal of subheadings 0302.91 to 0302.99 : Salm?es-do-atl?ntico (Salmo salar) e salm?es-do-danúbio (Hucho hucho) Yellowfin tunas (Thunnus albacares) Bonitos-listrados ou bonitos-de- -ventre-raiado Albacoras ou atuns-de-barbatanas- -amarelas (Thunnus albacares) Albacore or longfinned tunas (Thunnus alalunga) Solhas ou patru?as (Pleuronectes platessa) Outros Pacific salmon (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou and Oncorhynchus rhodurus) Peixes chatos (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae and Citharidae), excepto miudezas comestíveis de peixes das subposi??es 0302.91 a 0302.99 : Flat fish (Pleuronectidae, B........