编辑: 南门路口 | 2019-07-05 |
2 Eesti standardite koostamisettepanekute arutelu 2.
1 Sensoorne analiiiis. Metodoloogia OHjuhend Ettepanektr esitaja: Toiduainettidstuse Liit. ISO
6658 iilev6tt. OTSUSTATI: Ettepanek heala kiita. 2.2 Sensoorne analfifis. Terminid Ettepaneku esitaja: Toiduainetddstuse Liit ISO
5492 iilevdtt OTSUSTATI: Ettepanek heaks kiita. Eelpoolnimetatud ettepanektrd olid varasemalt saanud heakskiidu kui ISO standardite t6lkeeffepanekud. Kavandeid hakkab btte valmistama Toidu Standardimise Tehniline Komitee. 2.3 Keevitajate kvalilikatsiooni eksam. Sulakeevitus. Osa L:Terased. Muudafus
1 Euroopa standardi EN 287-l muudatuse I kasutuselev6tmine. 2.4 Keeitajate kvalilikatsiooni eksam. Sulakeevitus. Osa 2: Alumiinium ja alumiiniumsulamid Euroopa standardi EN 287-2 kasutuselev6tmine Eesti standardina. 2.5 Metallide keevitusprotseduuride spetsifitseerimine ja heakskiit. Osa 1: Uldn6uded sulakeevitusele. Muudatus I Euroopa standardi EN
28 8- I muudatuse'
1 kasutuselev6tmine. 2.6 Metallide keevitusprotseduuride spetsifitseerimine ja heakskiit Osa 2z Keevitusprotseduuride spetsifitseerimine kaarkeevitusel. Muudatus L. Euroopa standardi EN 288-2 muudatuse
1 kasutuselev6tmine. 2.7 Metallide keevitusprotseduuride spetsilitseerimine ja heakskiit. Osa 3: Keevit........