编辑: 旋风 | 2018-07-14 |
53 75 Vi?e od
220 Poku?aj uru?enja
2 2
2 Maksimalna te?ina koleta (nepaletizova- na po?iljka) 30kg 70kg 70kg Maksimalne dimenzije koleta (D x ? x V)
120 x
80 x 80cm?
120 x
80 x 80cm?
120 x
80 x 80cm? Palete Ne Da Da Maksimalna te?ina palete / 1,000kg 1,000kg Maksimalna te?ina po?iljke 300kg 1,000kg 1,000kg Maksimalne dimenzije palete (D x ? x V) /
120 x
100 x 160cm
120 x
100 x 160cm *DHL Uslovi poslovanja va?e za sve navedene usluge C vi?e informacija na www.dhl.me ? Prihvatljiva su i koleta nestandardne du?ine, za vi?e informacija molimo vas kontaktirajte odjeljenje za rad sa strankama. DHL zadr?ava pravo naplate dodatnih usluga. Na?e me?unarodne usluge
4 4 Izvozne usluge Uvozne usluge Usluge u doma?em saobra?aju Express Envelope Opcione usluge Doplate Carinske usluge Me?unarodni stru?njaci Usluge DHL Express transport po?iljaka Elektronske aplikacije Tarifne zone i cjenovnik UVOZNE USLUGE Usluga DHL Import Express omogu?ava Vam da uvezete robu iz preko
200 zemalja. Povjerite vode?oj svjetskoj kompaniji u vazdu?nom ekspresnom saobra?aju va?e uvozne po?iljke. Kada je potrebno da po?iljku iz Njema?ke dostavimo u Ju?nu Afriku, tro?kove transporta mo?ete da platite u Crnoj Gori. DHL Express nudi mogu?nost naplate transporta u zemlji u kojoj je naru?ilac transporta, bez obzira ?to nije ni zemlja porijekla ni odredi?ta po?iljke. Upravljajte svim svojim uvoznim po?iljkama pomo?u jednog ra?una, olak?avaju?i time pra?enje po?iljaka i kontrolu dobavlja?a. Uz jednostavno kori??enje na?ih elektronskih aplikacija mo?ete organizovati transport va?e po?iljke do Crne Gore ili bilo koje druge zemlje. Kori??enje Import Express ra?una omogu?ava vam jednostavan proces fakturisanja. DOSTAVA U DOMA]EM SAOBRA]AJU Kompanija DHL vr?i dostavu dokumenta i paketa, od vrata do vrata u svim gradovima u Crnoj Gori pomo?u usluge DHL Domestic Express 18. DHL EXPRESS ENVELOPE Ekspresna me?unarodna dostava dokumentacije od vrata do vrata do kraja radnog vremena prvog mogu?eg radnog dana. Osnovne karakteristike: Za po?iljke do 300g te?ine Usluga pokriva destinacije ?irom s........